
Versões compatíveis
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 140 g carrot peeled and trimmed
- 160 g zucchini trimmed
- 120 g Gruyère cheese cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion cut into halves
- 300 g canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche to serve
- 1 lime cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 253.1 kcal / 1058.9 kJ
- Proteína
- 11.1 g
- Gordura
- 13.6 g
- Hidratos de carbono
- 23.9 g
- Fibra
- 6.1 g
- Gordura saturada
- 6.7 g
- Sódio
- 485.7 mg
Receitas alternativas
Sweet potato lentil pie
50min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Mango and ginger smoothie
5min