Dispositivos e acessórios
Gin and lime pie
Preparação 25min
Total 3h 10min
8 portions
Ingredientes
Biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
digestive biscuits broken into pieces (see Tip)150 g
Lime filling
-
egg yolks4
-
condensed milk395 g
-
limes juice only (approx. 80 g)4
-
gin30 g
Gin and tonic jelly
-
gelatine leaves (titanium)3
-
cold water for soaking
-
gin30 g
-
tonic water100 g
-
caster sugar40 g
-
limes zest only, no white pith4
Whipped cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
-
caster sugar20 g
-
lime zest only, no white pith, for decorating1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
181.6 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2054.8 kJ /
489.3 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
17.8 g
Hidratos de carbono
48.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Red onion relish
50min
Lamb Moussaka
1h 30min
Classic lemon tart
3h 10min
Quick beetroot relish
40min
Brandy cream
15min
Prune and orange stuffing
10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Hollandaise sauce
15min
Quiche Lorraine
45min
Chilli creamed corn
40min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min