![Chicken and feijoa curry Chicken and feijoa curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C57D482-2668-43A9-8BC6-E20742638198/Derivates/35A9BAFD-B482-4A8D-A904-F2C02AF429CE.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Proteína
- 57.4 g
- Hidratos de carbono
- 67.7 g
- Gordura
- 30.4 g
- Gordura saturada
- 14.4 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sódio
- 9960.8 mg
Receitas alternativas
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 Min
Coleslaw
10 Min
South African curry mince
45 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Sago custard puddings
35min