Dispositivos e acessórios
Rosemary and sea salt crackers
Preparação 10min
Total 35min
6 portion
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
424.5 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1382.2 kJ /
329 kcal
Gordura
29.2 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Creamy coconut yoghurt
18h
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Passionfruit and coconut slice
5h
Hommus dip
5min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Spiced roasted mixed nuts
25min
Falafel crackers
40min