Dispositivos e acessórios
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Preparação 10min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
610.7 mg
Proteína
23.6 g
Energia
2599.4 kJ /
618.9 kcal
Gordura
46.9 g
Fibra
11.7 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mark Southon
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick beetroot relish
40 min
Curried sausages and lentils
1 h
Zucchini slice
45 min
ANZAC biscuits
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Caramel macadamia slice
45 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Five seed energy bars
1 h 45 min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 h
Plaited pork pie
40 min
Gluten free sausage rolls
2 h 5 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 h 5 min