Dispositivos e acessórios
Smoked honey and dill salmon
Preparação 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
510.5 mg
Proteína
206 g
Energia
13683.5 kJ /
3258 kcal
Gordura
217.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
45.5 g
Hidratos de carbono
132.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curried chicken salad wraps
50min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Layered lamb curry
1h
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min