Dispositivos e acessórios
Spiced pear jam and chorizo
Preparação 20min
Total 1h 35min
10 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
pears (approx 3-4 pears), cores removed and cut into quarters430 g
-
apple core removed and cut into quarters1
-
saffron threads1 pinch
-
ground smoked paprika½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
raw sugar200 g
-
chorizo (approx. 3-4), thinly sliced600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
507.6 mg
Proteína
10.4 g
Energia
1058 kJ /
252 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish tapas
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry and rosemary chutney
40min
Citrus marmalade
2h 20min
Rhubarb and ginger gin fizz
336h 10min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Lemon and caper aioli
15min
Tomato ketchup
1h 25min
Apple sauce
20min
Plum Jam
50min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Plum paste
1h
Spicy peach and mango chutney
45min
Sweet chilli sauce
1h 5min