Dispositivos e acessórios
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
Preparação 15min
Total 3h 20min
15 slices
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle50 g
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
bread improver (see Tips)2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
8.2 mg
Proteína
7.5 g
Energia
876.7 kJ /
209.7 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Homemade toasted muesli
30min
Orange sponge cake
1h
Pears in orange syrup
45min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Sauerkraut
12h 15min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Toasted muesli
1h 40min
Portuguese bread
3h 30min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min