Dispositivos e acessórios
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
Preparação 15min
Total 3h 20min
15 slices
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle50 g
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
bread improver (see Tips)2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
8.2 mg
Proteína
7.5 g
Energia
876.7 kJ /
209.7 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Best ever carrot cake
1 h 35 min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 h 30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Rustic Sourdough Bread
28 h 10 min
Banana bread (Diabetes)
1 h 15 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 h 30 min
Soft Chinese bread rolls
1 h 20 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Homemade toasted muesli
30 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Brown rice
50 min