Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)

Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)

4.9 147 avaliações
Preparação 35min
Total 40min
2 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese (optional)
    40 g
  • mixed fresh herbs of choice
    3 sprigs
  • cauliflower cut into florets
    170 g
  • eggs
    2
  • tapioca starch
    40 g
  • dried chives
    1 tbsp
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • oil to fry
    4 tbsp
  • fresh mushrooms sliced
    100 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • cherry tomatoes halved
    10
  • avocado flesh only
    ½
  • Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
  • fresh chives chopped to garnish (optional)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 991.3 mg
Proteína 22 g
Energia 2885.5 kJ / 687 kcal
Gordura 55 g
Fibra 8.5 g
Gordura saturada 12.4 g
Hidratos de carbono 23.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...