Dispositivos e acessórios
Baked Kale Polenta Fries
Preparação 30min
Total 1h 10min
75 pieces
Ingredientes
Kale Pesto
-
Parmesan cheese cubed4 oz
-
pine nuts1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
garlic cloves4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
kale stems removed4 oz
-
fresh basil leaves2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
Polenta
-
water36 oz
-
polenta cornmeal10 oz
-
salt to taste½ tsp
-
non-stick cooking spray
-
marinara sauce to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
167 kJ /
40 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Fare
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Black Beans
30min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Baba Ghanoush
1h 30min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Quinoa Patties
1h
Black Bean Walnut Patties
35min