Dispositivos e acessórios
Vegan "Beefy" Burger
Preparação 20min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
-
walnut half6 oz
-
portobello mushrooms stems and gills removed, in pieces8 oz
-
vegan margarine3 oz
-
cooked brown rice (see Tip)13 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
red beets grated1 tbsp
-
vegan mayonnaise plus extra to serve1 oz
-
tamari sauce1 tbsp
-
salt2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil to fry
-
hamburger buns to serve8
-
mustard to serve
-
lettuce to serve
-
tomatoes sliced, to serve
-
red onions sliced, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1014 mg
Proteína
12 g
Energia
1820 kJ /
435 kcal
Gordura
25 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Vegetarian Burger
1h 15min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Lentil Loaf
1h 10min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min