Dispositivos e acessórios
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 pieces
Ingredientes
Potato Roly-polies
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes cut in pieces (3 cm)330 g
-
shallots halved60 g
-
dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezeddried morel mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed15 g
-
unsalted butter diced20 g
-
medium egg1
-
cornflour1 Tbsp
-
Taleggio cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
puff pastry, ready-rolled275 g
-
plain flour for dusting
Chive Dip
-
crème fraîche200 g
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh chives (opcional) finely sliced, plus extra for garnishing (optional)½ bunch
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
8 g
Energia
1317 kJ /
315 kcal
Gordura
21 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Easter Menu
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Mixed Seafood Risotto
40min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Prawn Chow Mein
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min