Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
ou dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1317 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 2.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2h 10 min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Cheese Biscuits
30min
Ham and Onion Bread
30min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Rhubarb and Ginger Tart
1 Std. 45 Min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 godz. 50 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Chicken Pizzaiola
50min