
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots diced (1 cm)
- 300 g parsnips peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions quartered
- 240 g tinned chickpeas rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 518 kcal / 2159 kJ
- Proteína
- 16 g
- Gordura
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 39 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Sódio
- 584 mg
Receitas alternativas
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Veggie Wellington
2h
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Vegetarian Chilli
35min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min