Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Proteína
- 35.8 g
- Hidratos de carbono
- 66.3 g
- Gordura
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 1464.7 mg
Receitas alternativas
Sticky chicken
24h 35min
Sticky sesame chicken
40min
Chinese pork with vegetables
1u. 20min
Warm satay chicken salad
55 Min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Red pesto chicken salad
35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Asian-style pork noodles
1h
Wonton soup (pork)
45min
Coconut poached chicken salad
45min