Dispositivos e acessórios
Tandoori paneer pizza
Preparação 20min
Total 1h 30min
24 slices
Ingredientes
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (2-3 cm, see Tips)250 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
coarse semolina to dust
-
fresh coriander leaves only
-
cucumber raita
-
fresh coriander leaves only, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
244 mg
Proteína
4.1 g
Energia
442.6 kJ /
105.8 kcal
Gordura
2.1 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mojito mocktail
5min
Chilli raita potato salad
55min
Tamarind whiskey Sour
1h 10min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Fondant au chocolate
50min
Savoury semolina
15min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Crab briks
55min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h