Dispositivos e acessórios
Dairy-free Peppercorn Sauce
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
mixed peppercorns whole20 g
-
olive oil10 g
-
shallots halved100 g
-
brandy30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cornflour mixed with 1 tsp water1 tsp
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
174.6 mg
Proteína
1.9 g
Energia
566.8 kJ /
135.5 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
10.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From Basics
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Marmalade Margarita
5min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Courgetti Carbonara
40min
No Added Sugar Fig Jam
20min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1h
Fajita Seasoning
5min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min