Dispositivos e acessórios
Creamy White Beans and Leeks
Preparação 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces450 g
-
olive oil30 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
white wine50 g
-
tinned butter beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)450 g
-
crème fraîche50 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
653 kJ /
156 kcal
Gordura
9.1 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Mushroom Stroganoff
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus Risotto
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Celeriac and Apple Soup
55min
Pea and Mint Risotto
40min