Dispositivos e acessórios
Mapo tofu
Preparação 10min
Total 15min
4 portion
Ingredientes
-
pork mince100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil2 tsp
-
silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
612 kJ /
146 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2.8 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Luo bo gao (radish cakes)
25 h 20 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Long Bean Rice
1 h 10 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 h 20 min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Rice Wine Chicken
30 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 h 50 min