Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup

Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup

4.6 43 avaliações
Preparação 25min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

Couscous
  • couscous
    8 oz
    8 oz Israeli couscous
  • salt
    ½ tsp
  • vegetable stock
    16 oz
  • lemon
    1
Salmon
  • salmon fillets (approx. 5 oz ea.)
    4
  • ras el hanout (see Tip)
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • honey
    1 tsp
Soup
  • yellow onions cut into pieces (1 in.)
    4 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • celery cut into pieces (1 in.)
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • tomato paste
    2 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • canned chickpeas drained, rinsed
    15 oz
  • harissa paste
    3 tbsp
  • vegetable stock
    16 oz
  • water
    6 oz
  • fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish
    ¼ bunch
  • pine nuts toasted, plus extra to garnish
    2 tbsp
  • plain Greek yogurt
    4 tbsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1574 mg
Proteína 48 g
Energia 2799 kJ / 669 kcal
Gordura 20 g
Fibra 11 g
Gordura saturada 3 g
Hidratos de carbono 73 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...