
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks cut into pieces
- 50 g onion cut into pieces
- 30 g carrot peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage washed and dried
ou 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower in florets
- 250 g romanesco cauliflower in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (opcional)
- 1 tbsp fresh parsley chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 153 kcal / 639 kJ
- Proteína
- 5.6 g
- Gordura
- 6.6 g
- Hidratos de carbono
- 17.7 g
- Fibra
- 4.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Pumpkin soup
35min
Hearty seven vegetable soup
30min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Smooth cauliflower soup
50min
Lentil and spinach soup
50min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Danish Split Pea Soup
1h
Pumpkin and ginger soup
35min
Ratatouille
40min