Dispositivos e acessórios
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
Preparação 10min
Total 45min
6 portion
Ingredientes
-
Parmesan cheese20 g
-
celery stalks cut into pieces30 g
-
onion cut into pieces50 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2 cm)30 g
-
1 tsp dried sage leavesfresh sage washed and dried2 leaves
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
-
pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)250 g
-
cauliflower in florets250 g
-
romanesco cauliflower in florets250 g
-
water1000 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
dried soup pasta e.g. risoni pasta100 g
-
fine salt (opcional)1 pinch
-
fresh parsley chopped1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.6 g
Energia
639 kJ /
153 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
4.5 g
Hidratos de carbono
17.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Soups
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Ribollita
50min
Minestrone
45min
Smooth cauliflower soup
50min
Pumpkin and ginger soup
35min
Pumpkin soup
35min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Cabbage soup
50min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Danish Split Pea Soup
1h