Dispositivos e acessórios
Mushroom and Spinach Risotto
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water730 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
olive oil20 g
-
shallots cut in pieces (1 cm)40 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)320 g
-
white wine60 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
560.4 mg
Proteína
12.7 g
Energia
1994.7 kJ /
476.8 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
70.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Courgette and Feta Risotto
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pea and Mint Risotto
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min