Dispositivos e acessórios
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
470 mg
Proteína
2 g
Energia
481 kJ /
115 kcal
Gordura
7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Celebration
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Carrot Ginger Soup
20min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Basil Pesto
10min
Borscht
25min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Butternut Squash and Apple Soup
30min