Dispositivos e acessórios
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
470 mg
Proteína
2 g
Energia
481 kJ /
115 kcal
Gordura
7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Celebration
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Asparagus Cream Soup
25min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Carrot Ginger Soup
20min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Cream of Asparagus Soup
15min
French Onion Soup
1h 10min