![Vegetarian Chili Vegetarian Chili](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA8CCF5F-C27F-4037-A3F6-053B46A41826/Derivates/745e62aa-1346-4010-bfc0-d830b10818d1.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz olive oil
- 4 oz yellow onion, quartered (approx. ½ medium onion)
- 3 oz red bell pepper, cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 3 oz green bell pepper, cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 2 oz carrot, cut into pieces (approx. 1 medium carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- ½ oz jalapeño pepper, stem and seeds removed (approx. ½ medium jalapeño)
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
-
11 ½
oz water
ou 11 ½ oz vegetable stock - 8 oz canned tomato sauce (approx. 1 can)
- 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 15 oz canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned garbanzo beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned great northern beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 4 oz zucchini, diced (approx. ¼ in.)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2775.8 kJ / 663.4 kcal
- Proteína
- 37.2 g
- Hidratos de carbono
- 108.1 g
- Gordura
- 10.4 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Fibra
- 34 g
- Sódio
- 1073.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 мин.
Lentil Moussaka
2ч. 20 мин.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Pumpkin Chili
50 мин.
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 мин.
Smoky Black Bean Soup
35 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min