Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g cashew nuts
- 550 g water, plus extra for soaking
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
- 4 potatoes, large (approx. 680 g), cut in pieces (2-3 cm)
- 180 g onions, cut in 8 pieces then separated into layers
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 190 g cauliflower, cut in pieces (4 cm)
- 50 g dried apricots, cut in pieces (1 cm)
- 1 Tbsp curry powder
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 Tbsp ground coriander
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp garam masala, to taste
- 70 g fresh baby spinach
- 270 g tinned borlotti beans, drained (1 x 400 g tin)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1608 kJ / 384 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 59 g
- Gordura
- 10 g
Receitas alternativas
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Indian vegetable curry
50min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Indian vegetable curry
50min
Vegetable Stroganoff
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Chick Pea Curry
35min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato Curry
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min