Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
TM6

Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

4.2 (5 avaliações )

Ingredientes

Buckwheat Pasta

  • 150 g water
  • 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
  • ¼ tsp fine sea salt

Veggie Ragout

  • 1 garlic clove, sliced
  • 30 g olive oil
  • 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
  • 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
  • 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
  • 400 g passata
  • 100 g water, plus extra for cooking pasta
  • 200 g tinned lentils, drained
  • 1 pinch ground black pepper
  • 5 fresh basil leaves

Nutrição
por 1 portion
Energia
1797.4 kJ / 429.6 kcal
Proteína
16.3 g
Hidratos de carbono
75.5 g
Gordura
10.3 g
Gordura saturada
1.6 g
Fibra
14.3 g
Sódio
1223 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas