Versões compatíveis
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Limoncello Sorbet
- 200 g caster sugar
- 425 g water
- 115 g limoncello (vegan)
- 170 g lemon juice
Lasagne
- 350 g aubergine, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 4 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 1000 g passata
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp caster sugar
- 180 g extra virgin olive oil
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 500 g soya milk (unsweetened)
- 50 g plain flour
- 50 g dairy-free spread
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3907 kJ / 934 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 113 g
- Gordura
- 47 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 12 g
- Sódio
- 1323 mg
Receitas alternativas
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Mushroom Stroganoff
30min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegetarian Chilli
35 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min