Dispositivos e acessórios
Piccalilli
Preparação 20min
Total 720h 35min
835 g
Ingredientes
-
mixed vegetables cut into pieces (2 cm)450 g
-
sea salt plus 1 teaspoon extra2 tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
mustard powder1 tbsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
-
apple cider vinegar plus 2 tablespoons extra220 g
-
raw sugar150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 835 g
Sódio
14192.3 mg
Proteína
16.9 g
Energia
5277.4 kJ /
1261.3 kcal
Gordura
36.7 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
213.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Tomato ketchup
1h 25min
Tomato relish
2h 10min
Fresh pasta dough
1h
Runny custard
10min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Plum and cherry paste
5h 15min
Citrus marmalade
2h 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Classic christmas fruit mince
1h 10min