Dispositivos e acessórios
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Preparação 10min
Total 20min
920 g
Ingredientes
-
zucchini, baby washed, ends trimmed, cut to fit through wide feeder400 g
-
brown onion cut in half, to fit wide feeder tube1
-
apple cider vinegar250 g
-
caster sugar110 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt flakes1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 920 g
Sódio
8478.5 mg
Proteína
13.9 g
Energia
2718.4 kJ /
649.7 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
140.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Persian honeycomb bark
1h 30min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Skirt Steak Spiralized Salad
Nenhuma avaliação
Rosemary salt
24h 5min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Piccalilli
720h 35min
Peanut brittle
1h 30min