Dispositivos e acessórios
Ginger spice and white chocolate muffin
Preparação 5min
Total 35min
6 pieces
Ingredientes
-
crystallised ginger60 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
golden syrup1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
ground ginger1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
caster sugar100 g
-
white chocolate chips50 g
-
tinned caramel (see Tips)1 can
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
705.9 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2732.2 kJ /
653 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
94.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cafe-style muffins
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Orange sponge cake
1h
Macadamia chocolate cookies
45min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Jaffa muffin
40min
Vanilla Puff Slice
7h 20min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Macaroni carbonara
30min