Dispositivos e acessórios
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Preparação 20min
Total 1h 25min
10 portions
Ingredientes
-
prosciutto sliced4 oz
Wild Mushroom Brandy Butter
-
dried wild mushrooms1 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced, divided8 oz
-
brandy1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
-
water15 oz
-
English peas, fresh, shelled10 oz
-
ricotta cheese12 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper⅛ tsp
-
unsalted butter2 oz
-
Creole seasoning (see Tip)2 tbsp
-
crawfish meat, raw, peeled16 oz
-
ciabatta bread10 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
824 mg
Proteína
16 g
Energia
1699 kJ /
406 kcal
Gordura
29 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Southwest Quinoa
40min
Pozole Verde
2h
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Tamale Pie (Anna) Metric
1h 30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1h 50min
Avocado Tuna Boats
30min