Dispositivos e acessórios
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Preparação 20min
Total 1h 25min
10 portions
Ingredientes
-
prosciutto sliced4 oz
Wild Mushroom Brandy Butter
-
dried wild mushrooms1 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced, divided8 oz
-
brandy1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
-
water15 oz
-
English peas, fresh, shelled10 oz
-
ricotta cheese12 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper⅛ tsp
-
unsalted butter2 oz
-
Creole seasoning (see Tip)2 tbsp
-
crawfish meat, raw, peeled16 oz
-
ciabatta bread10 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
824 mg
Proteína
16 g
Energia
1699 kJ /
406 kcal
Gordura
29 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tortilla Soup
25min
Cheese Arepas
50min
Candy Cane Cookies
1h 45min
Cherry Lime Pops
4h 10min
S'more Brownie Cups
55min
Pumpkin Pie
5h 50min
Baklava with Walnuts
3h
Creamy Orange and Pineapple Jello Mold
4h 20min
Apple and Pear Hot Cereal
1h 35min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Banana Bread Maui
1h