![Smoked Salmon Lemon Pasta Smoked Salmon Lemon Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC76238D-A219-493A-B542-B306510D39E0/Derivates/C62D660C-2F75-443C-AD92-D9D0010D2A0E.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 oz water
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 16 oz pasta, e.g. spaghetti, linguine, fusilli
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chilies, to taste, and deseeded, if preferred
- 2 pinches salt, plus extra to season, to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 pieces lemon peel, thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)
- 5 ½ oz hot smoked salmon, flaked (see Tip)
- 2 oz lemon juice, to taste (1-2 lemons)
- 3 tbsp capers, drained
- 3 - 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2937 kJ / 702 kcal
- Proteína
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 93 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 498 mg
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