Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon Lemon Pasta
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli16 oz
-
garlic cloves4
-
fresh chilies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)4 pieces
-
hot smoked salmon flaked (see Tip)5 ½ oz
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)2 oz
-
capers drained3 tbsp
-
fresh flat leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
498 mg
Proteína
25 g
Energia
2937 kJ /
702 kcal
Gordura
26 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
93 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Blackened Fish Burger
55min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Persian Chicken and Rice
1h 35min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Paella
30min