Dispositivos e acessórios
Mustard-dill sauce
Preparação 10min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only10 - 15 g
-
sugar (caster sugar) to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium-hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portions
Proteína
10 g
Energia
8541 kJ /
2041 kcal
Gordura
211 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Béarnaise sauce
15min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Mayonnaise
5min
Asparagus cream soup
30min
Trout with hollandaise sauce
50min
Pizza dough
1h
Hollandaise sauce
15min
Whisked egg whites
5min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Hollandaise sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Basil pesto
10min