Dispositivos e acessórios
Asparagus with Romesco Sauce
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcional) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
917 kJ /
222 kcal
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Houmous
13h 30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Whisked Egg Whites
5min
Whipped Cream
10min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Guacamole
5min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min