Dispositivos e acessórios
Asparagus with Romesco Sauce
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcional) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
917 kJ /
222 kcal
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Risotto with Parmesan
40min
Jasmine Rice
35min
Basmati Rice
35min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Steamed Rice
25min
Boiled Eggs
20min
Whipped Cream
10min
Mashed Potatoes
45min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min