Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Hidratos de carbono
- 4.9 g
- Gordura
- 5.2 g
- Gordura saturada
- 1.7 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sódio
- 457.9 mg
Receitas alternativas
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Wasabi mayonnaise
10min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Seafood and corn chowder
40min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Master stock chicken
1h 30min
Whole steamed chicken
1h 20min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Hunters' stew
1h
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min