Dispositivos e acessórios
Three meat roulade
Preparação 20min
Total 2h 5min
8 portions
Ingredientes
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
457.9 mg
Proteína
29.5 g
Energia
785.3 kJ /
187 kcal
Gordura
5.2 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
4.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork and porcini roulade
5h 15min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Chicken in yoghurt
30min
Raspberry cloud
12h 5min
Texas-style lovely legs
4h
Pork fillet with mustard
35min
Veal pizzaiola
40min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Fruit jellies
4h
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min