
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tbsp ghee plus extra for greasing
- 40 g Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 300 g fresh mixed mushrooms cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 4 eggs
- salt to season
- ground black pepper to season
- 500 g water
- fresh chives finely chopped for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 192.5 kcal / 809.3 kJ
- Proteína
- 12.4 g
- Gordura
- 14.8 g
- Hidratos de carbono
- 2.5 g
- Fibra
- 1.5 g
- Gordura saturada
- 7.4 g
- Sódio
- 277.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Spiralized Sweet Potato Begedil
Nenhuma avaliação
Brussels sprouts with lime crumb
20min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Asparagus and pea omelette
20min