Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
ou 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 631 kJ / 150 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 4.2 g
Receitas alternativas
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Asparagus cream soup
30min
Salmon tartare
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Creamy Courgette Soup
25min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Asparagus Stem Soup
55 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Spinach and Parmesan Soup
45min