Dispositivos e acessórios
Harissa
Preparação 10min
Total 25min
345 g
Ingredientes
-
fresh red chillies (approx. 9 chillies), cut into pieces150 g
-
boiling water600 g
-
cumin seeds2 ½ tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil40 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 345 g
Sódio
2375.5 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1957.8 kJ /
467.9 kcal
Gordura
42 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ras el hanout
10min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Harissa
20min
Umami paste
5min
White bean dip with chimichurri
15min
Za'atar seasoning
5min
Madras curry powder
15min
Bombay aloo
40min
Pilau rice
30min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Spiced nut clusters
35min