
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g peanut oil
- 110 g red curry paste (see Tips)
- 55 g brown sugar
- 55 g fish sauce
- 40 g tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
- 200 g green beans cut into pieces (3 cm)
- 125 g fresh baby corn cut into pieces (2 cm)
- 270 g coconut cream
- fresh coriander leaves for garnishing
- fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
- cooked rice (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 574.4 kcal / 2412.5 kJ
- Proteína
- 36.3 g
- Gordura
- 34.2 g
- Hidratos de carbono
- 29.9 g
- Fibra
- 6 g
- Gordura saturada
- 15.7 g
- Sódio
- 2955 mg
Receitas alternativas
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Thai beef salad
1h 15min
Tom kha prawns
25min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Coconut poached chicken salad
45min
Coconut turmeric fish curry
40min
Curry laksa
45min
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min