![Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5ce29430-2fd5-4ec0-a643-fdffb34f1a9b/Derivates/1f5d4fe3-7390-4ec3-9497-22cda1f210a6.jpg)
Versões compatíveis
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Proteína
- 250.1 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Gordura
- 180.3 g
- Gordura saturada
- 54.8 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 1001.8 mg
Receitas alternativas
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15 min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Lamb tikka with spicy eggplant
Nenhuma avaliação
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Vegan bao sliders
Nenhuma avaliação
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken laksa
30 min