Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Proteína
- 26.1 g
- Hidratos de carbono
- 84.4 g
- Gordura
- 20.9 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 797.4 mg
Receitas alternativas
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Wok-style curried vegetables
35 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Creamy vegetable rice
25 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Festive camembert wreath
1h 50 min