Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pot Roast Spice Mix
- 10 g sea salt flakes
- 5 g coffee beans
- 4 g black peppercorns
- 45 g dark brown sugar
- 20 g garlic powder
- 5 g ground paprika
- ¼ tsp cayenne pepper
Mirepoix
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
Pot Roast
- 2000 g beef, chuck roast, fat trimmed
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 40 g tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 garlic cloves, bruised, skins on
- 6 carrots, halved lengthways
- 10 pickling onions, peeled
- 440 g Guinness® (1 can)
Horseradish cream
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 20 g extra virgin olive oil
Veggies and gravy
- 30 g arrowroot flour
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g water
- 500 g frozen baby peas
- 2 bunches broccolini, trimmed, cut in half lengthways
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2133 kJ / 509.8 kcal
- Proteína
- 50.8 g
- Hidratos de carbono
- 29.4 g
- Gordura
- 22.6 g
- Gordura saturada
- 7.6 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sódio
- 648.6 mg
Receitas alternativas
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min