Teriyaki deli chicken
TM6 TM5 TM31

Teriyaki deli chicken

4.0 ( 1 avaliação )

Ingredientes

Chicken

  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp sesame oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)
  • 20 g fresh ginger cut into pieces
  • 1 tsp sea salt
  • 500 g chicken breast fillet cut into pieces

Teriyaki sauce

  • 15 g fresh ginger
  • 1 garlic clove
  • 250 g water
  • 50 g mirin
  • 1 tsp Vegetable stock paste
  • 100 g gluten free soy sauce
  • 150 g brown sugar
  • 3 tsp gluten free cornflour
  • 1 tbsp sesame seeds toasted
  • 1 tbsp nigella seeds

Nutrição
por 1 portion
Energia
256.4 kcal / 1072.6 kJ
Proteína
20.9 g
Gordura
5.1 g
Hidratos de carbono
29.9 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
0.9 g
Sódio
1498.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas