Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 1 oz vegetable oil
- 14 ½ oz red onions, cut into wedges
- 32 oz chicken thighs, boneless and skinless, organic, halved
- 1 orange
Sauce
- 1 - 2 oz fresh ginger, to taste, cut into pieces (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 2 - 3 oz honey, to taste
- 1 oz tomato paste
- 2 oz rice wine vinegar
- 2 oz soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
- 1 oz water
- 2 tbsp cornstarch
- 1 - 2 tbsp chili garlic sauce, to taste
- fresh chilies, red and green, sliced
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2506 kJ / 599 kcal
- Proteína
- 32 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 37 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 1077 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Beef Lasagna
2u. 5min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min