Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
TM6

Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad

4.1 ( 11 avaliações )

Ingredientes

  • 1 oz spring onion cut in quarters
  • 7 oz uncooked quinoa
  • 11 oz cooked chicken meat sliced
  • 3 ½ oz canned black beans rinsed and drained
  • 3 ½ oz canned sweet corn kernels rinsed and drained
  • 3 ½ oz cherry tomatoes cut in halves
  • 5 oz avocado cubed
  • 2 oz fresh baby spinach
  • 16 oz water
  • 1 tbsp salt
  • 5 oz plain yogurt
  • 1 oz extra virgin olive oil
    ou 1 oz avocado oil
  • 1 oz lemon juice, freshly squeezed
  • ¼ tsp chipotle chili powder
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 2 tsp fresh Fresno chili thinly sliced, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
344.3 kcal / 1440.7 kJ
Proteína
20.8 g
Gordura
14.6 g
Hidratos de carbono
32.3 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
2.7 g
Sódio
1445.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas