Dispositivos e acessórios
Broccoli Red Lentil Soup
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
broccoli stems only12 oz
-
shallots in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
water24 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
nutritional yeast4 tbsp
-
dried red lentils4 oz
-
broccoli florets small8 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red pepper flakes to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
58 mg
Proteína
13.3 g
Energia
817.5 kJ /
195.4 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better from Scratch
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Potato Curry Soup
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Broccoli Salad
5min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Creamy Broccoli Salad
10min
Tuscan White Bean Stew
1h
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min