![Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ecb1406c12e8dbd47b8ea7fbb2e02851/Derivates/1ebb56acc45dcd6eb8854f43fe06a033d18d3a09.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1728 kJ / 413 kcal
- Proteína
- 9.1 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 31.4 g
- Gordura saturada
- 3.4 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 216.2 mg
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