Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 40 g shelled pistachios
- 40 g pine nuts
- 40 g slivered almonds
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 700 - 750 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 200 g fresh mushrooms, cut into slices
- 30 g white wine
- 500 g water
- 300 g sweet potato, cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g currants
- 80 g fresh baby spinach leaves, roughly chopped
- 12 dried apricots, cut into thin strips
- ½ tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1721.5 kJ / 409.8 kcal
- Proteína
- 19.3 g
- Hidratos de carbono
- 27.7 g
- Gordura
- 22.3 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Fibra
- 12.5 g
- Sódio
- 539.3 mg
Receitas alternativas
Spring frittata
1h 15min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8sa 15 dk
Basil pesto
10 Min
Green goodness soup
10 Min
Spicy cauliflower soup
20min
Hommus dip
5 Min
Brown rice salad
40min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min