Dispositivos e acessórios
Omelette
Preparação 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs6
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)20 - 40 g
-
red onion¼
-
olive oil or butter20 g
-
ham40 g
-
cherry tomatoes cut into quarters4
-
button mushrooms stalks removed, cut into quarters4
-
fresh baby spinach leaves10
-
water500 g
-
avocado flesh only, cut into thin slices (optional)½
-
fresh parsley for garnishing1 sprig
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
735.5 mg
Proteína
32.4 g
Energia
2032.9 kJ /
484 kcal
Gordura
37.3 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Porcini mushroom risotto
35min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Hungarian goulash
1h 30min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Poached eggs
25min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Cevapcici
50min
Gluten free pasta
50min
Chicken velouté meal
40min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min