Dispositivos e acessórios
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
689.7 mg
Proteína
15.2 g
Energia
1618.1 kJ /
385.3 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
52.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil hotpot
12h 45min
Minestrone
40min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Penne and vegetables
35min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Tomato and lentil dahl
35min
Omelette
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Classic mushroom risotto
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min