
Dispositivos e acessórios
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Nutrição por 1 portion
Energia
385.3 kcal /
1618.1 kJ
Proteína
15.2 g
Gordura
12.3 g
Hidratos de carbono
52.5 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
689.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia