Dispositivos e acessórios
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
Preparação 25min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
carrots peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
zucchini unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.1 mg
Proteína
1 g
Energia
315.3 kJ /
75.1 kcal
Gordura
4.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Poached eggs
25 Min
Quick fruit sorbet
10 Min
Berry mousse
5 Std.
Chopped vegetable salad
10 Min
Mashed potatoes
40 Min
Boiled eggs
20 Min
Rice salad
1 Std.
Mixed vegetable mash (purée)
40 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Classic mushroom risotto
30 Min